РЕКЛАМИРАЈ

               За правните лица, фирми и брендови, како и физичките лица, вклучително и занаетчии и трговци поединци, кои продаваат или нудат повеќе видови специфични производи и услугина Онлајн Маркетот samsari.mk се достапни различни можности за РЕКЛАМИРАЊЕ и ПРОМО ПАКЕТИ кои вклучуваат мултимедијална кампањска промоција на социјалните мрежи (овде линкови до ФБ,Инста,ТикТок,Јутуб) како и на информативниот Интернет Портал kepenci.mk
Фирмите, Продавниците и Брендовите можат да закупат посебни категории за рекламирање на своите производи и услуги со директен линк до нивните Онлајн Продавници, Интернет Страници, електронски пошти, контакт телефони и мапи со локации на бизнисот.
За ваквите големи клиенти е предвидена можност за ЗАКУП НА ПОСЕБНА КАТЕГОРИЈА СО ИМЕТО НА БРЕНДОТ/ПРОДАВНИЦАТА/КОМПАНИЈАТА надвор од постоечките над 700 категории, кои ќе бидат исто така и соодветно распоредени и поврзани и со постоечките категории во кои спаѓа нивниот производ или услуга.
На пример: компанијата САМСАРИ ТРЕЈД ќе добие ПОСЕБНА КАТЕГОРИЈА со нејзиното име во главното мени на категории со сите производи и услуги поместени на едно место/во еден ИЗЛОГ, но производите и услугите ќе се појавуваат и во другите специфични категории во кои производите и услугите ќе бидат препознаени.
ЗАКУПОТ НА ЦЕЛА ЗАСЕБНА КАТЕГОРИЈА ВО ГЛАВНОТО МЕНИ за Фирми, Брендови и Продавници чини 3000 денари за 30 дена + 75 денари за секој изложен производ односно секоја фотографија.
Услугата за ПОСЕБНО РЕКЛАМИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ во вид на специфична кампања на Фирмата, Компанијата, Брендот или Попусти, Акции и Специфични Производи е достапна дневно/неделно/месечно/квартално/полугодишно и годишно, а цената ќе се утврди со посебен меѓусебен договор со клиентот, во зависност од ТАРГЕТОТ кој ќе биде опфатен со кампањата (град, регион, цела држава или меѓународно), БРОЈОТ на потенцијалната публика опфатена со кампањата (пр: 1000, 10.000, 100.000 лица итн.), ИНТЕНЗИТЕТОТ и ФРЕКВЕНЦИЈАТА на објавување на промотивните содржини, како и од ВКУПНАТА ПРОДАЖНА ВРЕДНОСТ на производот/услугата кои се предмет на рекламирање, која исто така ќе влијае во формирањето на цената на услугата, преку специфични понуди.
При користење на ваква услуга за КАМПАЊСКА ПРОМОЦИЈА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, добивате едномесечно бесплатно рекламирање со ваш банер на информативната Интернет Страница kepenci.mk (линк до Кепенци)
За другите можности за рекламирање на kepenci.mkсе применува тарифникот на Интернет Страната ВИДИ ОВДЕ (линк до Ценовникот на Кепенци) кои вклучуваат и други ексклузивни можности како КОМЕРЦИЈАЛЕНПРИЛОГ/ИНТЕРВЈУ, ЧЛЕНСТВО во т.н. ЗЛАТЕН КЛУБ НА УСПЕШНИ и други содржини на kepenci.mk
Онлајн Маркетот samsari.mkнуди и можности за дополнително специфично рекламирање на посебни клиенти преку :
  1. Опција за поставување ЛОГО, БРЕНД, БАНЕР, ПРОИЗВОД на НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА Маркетот илиударно видливо на ГЛАВНИОТ РОТИРАЧКИ ИЗЛОГ при самиот влез во mk; (овде линк до горе на почетокот, кај што е скролот со главните банери на влезот)
  • Оваа услуга за поставување поединечен производ за 7 дена чини 1000 денари;
  • За поставување на општо лого на БРЕНД, ПРОДАВНИЦА, КОМПАНИЈА цената е 3000 денари за 7 дена.
*и во овој случај при првото поставување, добивате БЕСПЛАТНО 7 ДНЕВНО РЕКЛАМИРАЊЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА kepenci.mk (овде линк до Кепенци); како и бесплатно објавување на истата содржина на социјалните медиуми (овде линк до ФБ,Инста,ТикТок, Јутуб) како тековна дневна објава, надвор од кампањски платените содржини за кои цена се утврдува со дополнителен договор (овде ако можи ВИДИ ПОГОРЕ, во овиј ист текст горе, кај шо има за кампањите... ако е проблем ова и не мора, не е пресудно ќе си се вратат сами)
 
 
  1. Опција за поставување на ПОП-АП РЕКЛАМА која ќе се појавува на екранот при секој влез во mk
 
  • Оваа опција е достапна по цена од 3000 денари за 7 дена;
  • За склучување месечен договор за рекламирање на овој начин, добивате една недела БЕСПЛАТНО и услугата е достапна за 9000 денари за 30 дена.
 
  1. Опција за РЕКЛАМИРАЊЕ СО СТАТИЧЕН БАНЕР кој ќе биде постојано видлив на главната страница при влез во mk
 
  • Оваа опција е достапна по цена од 6000 денари за 7 дена за ЕКСКЛУЗИВНО ЗАКУПЕН ПОЕДИНЕЧЕН БАНЕР; или
  • Во пакет со други компании/брендови/продавници во банер кој семафорски ќе се менува на 10 секунди, по цена од 2000 денари неделно
*истиот банер истовремено за ист периодод 7 дена, ќе биде БЕСПЛАТНО поставен на информативната Интернет Страница kepenci.mk

 

** при комбинација за различни промотивни и услуги за рекламирање или при ИСТОВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ на сите можни опции истовремено достапни се ПОПУСТИ ЗА ЕКСКЛУЗИВНИ ПАРТНЕРИ од 15% до 30% кои ќе бидат предмет на договарање со непосреден контакт со тимот на samsari.mk (овде линк до контакти наши тел.мејл итн)
*** непосредно ќе се договараат и ПОНУДИ ЗА СПЕЦИФИЧНИ СЕЗОНСКИ КАМПАЊИ (пр. Блек Фрајдеј и др. сезонски попусти, специфични Празници, годишни времиња итн.)