Нашата Веб страна е  samsari.mk

      Ви благодариме што не посетивте. Самсари-Трејд ДОО Битола e е фирма која не е долго е на пазарот , но сака да пружи врвна услуга , зголемување на Својата ,а и Вашата продажба на артикли. Дополнително со Нашите пакети кои вклучуваат и реклами ќе допринесат за развој на Вашиот бизнис.  Ве молиме ,прочитајте ја Нашата политика за приватност која ќе Ви даде дополнителни технички информации што ние користиме од Вашите податоци и за каква цел можат да бидат употребени.

      Нашата продавница (отсега и online) ги следи најновите трендови во светот на производите и услугите со цел да го зголеми позитивното искуство на нашите клиенти. Ние веруваме дека секој клиент е уникатен и ние им пристапуваме со посебна грижа и посветеност.

      Благодарение на најнапредната технологија, продуктите кои ги продаваме се со вревен квалитет, во согласност со желбата и потребите на клиентот,а продуктите се испорачуваат согласно правилата за испорака

      Како што постојано се стремиме кон развој и проширување на понудата и можностите, имаме одлични планови во кои искуството на нашите нови и редовни клиенти да игра решавачката улога. Доколку имате потреба од продукти кои во моментот ги немаме во Нашата понуда, контактирајте не, ќе Ни биде задоволство да бидеме во контакт и да ги следиме Вашите побарувања.Контактирајте не на contact@samsari.mk , за секое прашање имаме одговор.Ваши

Ваши Самсари